Praktisk

Praktisk

Corona - retningslinjer

psykolog gratis forsamtale

Jeg har åbent for fysisk fremmøde, og du er meget velkommen hos mig i klinikken. Følgende forholdsregler gør sig dog gældende:

  • Hold afstand til andre i klinikken og udvis hensyn når du f.eks. nyser eller hoster
  • Sprit hænder når du kommer og går. Der står håndsprit både i klinikkens venteareal og i terapilokalet.
  •  Hvis du har corona symptomer og/eller feber, vil jeg bede dig om at blive hjemme. Det er dog muligt at afholde vores samtale online- eller telefonisk i stedet for fysisk. 

Find vej

spiseforstyrrelse få hjælp

Jeg holder på adressen Ryesgade 29, 4. tv., 8000 Aarhus C.

Både døren til klinikken og døren til opgangen er åben, så det er ikke nødvendigt at ringe på. Du er velkommen til bare at gå op og tage plads i klinikkens venteværelse, så kommer jeg ud og tager imod dig. 

Da klinikken ligger Er du gangbesværet eller sidder du i kørestol, er der en elevator i opgangen, som du kan benytte.

Har du problemer med at finde vej, er du altid velkommen til at skrive- eller ringe til mig på telefon 20 65 36 00 – så skal jeg nok være behjælpelig. 

Der er ikke parkeringsplads tilknyttet klinikken. Der er dog mange parkeringsmuligheder i nærheden – tættest beliggende er  Bruuns Galleri og Salling Parkeringshus. Klinikken ligger centralt i Aarhus, i et par minutters gåafstand fra både Rutebilsstationen og Banegården.  

Tavshedspligt og håndtering af persondata

aarhus psykolog anoreksi

Som autoriseret psykolog er jeg b.la. underlagt psykologloven. Det indebærer b.la., at jeg har tavshedspligt, er forpligtet til at føre journal over mine forløb og at jeg skal overholde den gældende lovgivning ift. beskyttelse af dine persondata (GDPR-reglerne). Som privatpraktiserende psykolog følger jeg de nye regler om persondataforordning, der trådte i kraft i Maj, 2018 (GDPR-reglerne). Det betyder, at jeg til hver en tid behandler mine klienters personfølsomme oplysninger i henhold til ovenstående.