Praktisk

Praktisk

Corona - retningslinjer

psykolog gratis forsamtale

Jeg har åbent for fysisk fremmøde, og du er meget velkommen hos mig i klinikken. Følgende forholdsregler gør sig dog gældende:

  • Der skal bæres mundbind i klinikkens venteområde. Du er dog velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned inde i mit lokale
  • Hold afstand til andre i klinikken og udvis hensyn når du f.eks. nyser eller hoster
  • Sprit hænder når du kommer og går. Der står håndsprit både i klinikkens venteareal og i terapilokalet.
  •  Hvis du har symptomer, eller har været i kontakt med nogen, der er smittet med corona, skal du blive hjemme.

Find vej

spiseforstyrrelse få hjælp

Jeg holder til i Psykologhuset Sdr. Pæle på adressen Sønder Allé  10, 3. s. tv., 8000 Aarhus C. Både døren til klinikken og døren til opgangen er åben, så det er ikke nødvendigt at ringe på. Du er velkommen til bare at gå op og tage plads i klinikkens venteareal, så kommer jeg ud og tager imod dig. 

Da klinikken ligger på 3. sal og der ikke er nogen elevator i bygningen, er det desværre ikke egnet til gangbesværede.

Har du problemer med at finde vej, er du altid velkommen til at skrive- eller ringe til mig på telefon 20 65 36 00 – så skal jeg nok være behjælpelig. 

Der er ikke parkeringsplads tilknyttet klinikken. Der er dog mange parkeringsmuligheder i nærheden – tættest beliggende er Salling Parkeringshus og Busgaden Parkeringshus. Klinikken ligger centralt i Aarhus, i et par minutters gåafstand fra både Rutebilsstationen og Banegården.  

Tavshedspligt og håndtering af persondata

aarhus psykolog anoreksi

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt. Det betyder at det, vi taler om i terapien, naturligvis ikke kommer videre. Udover min tavshedspligt, er jeg som psykolog også underlagt en række andre fagetiske principper (Etiske Principper for Nordiske Psykologer). Du kan læse mere om disse her:

Som privatpraktiserende psykolog følger jeg de nye regler om persondataforordning, der trådte i kraft i Maj, 2018 (GDPR-reglerne). Det betyder, at jeg til hver en tid behandler mine klienters personfølsomme oplysninger i henhold til ovenstående.
Har du spørgsmål til min håndtering af persondata, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.