Priser og betaling

psykolog til behandling af spiseforstyrrelser

Din første samtale er gratis

Din første samtale er altid uden beregning. Bemærk dog, at dette ikke gør sig gældende, såfremt der er tale om terapi i eget hjem. På denne måde har du mulighed for helt uforpligtende at vurdere, om et terapiforløb hos mig giver mening ift. dig og din situation.

Afbudspolitik

Har du brug for at melde afbud til en tid, så gør gerne dette hurtigst muligt. På denne måde er der måske en anden, der kan få glæde af tiden. Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Sker afbudet senere end dette, eller udebliver du fra samtalen, sendes der automatisk en faktura ud med det fulde beløb for samtalen. 

Ønsker du at ændre eller aflyse en tid, kan du kontakte mig pr. mail: psykologtea@gmail.com eller pr. telefon +45 20 65 36 00. Er jeg ikke ved telefonen, kan du blot lægge en telefonsvarerbesked.

Betaling

Betaling foregår ved samtalens afslutning, medmindre andet er aftalt. Jeg tager imod betaling med Mobilepay (nr.: 351117) og kontanter. Det er ligeledes muligt at betale med almindelig bankoverførsel til bank (Danske Bank) reg.: 3409 kontonr.; 12947364. Ved for sen betaling vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr. 

Lægehenvisning

Da jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring, har du desværre ikke mulighed for at benytte din lægehenvisning hos mig. Jeg tilbyder dog rabat, såfremt du har en henvisning fra egen læge.