Priser og tilskud

psykolog til behandling af spiseforstyrrelser

Er du nysgerrig på at finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig?

Jeg tilbyder en gratis, afklarende samtale på 15 min. telefonisk. På denne måde har du uforpligtende mulighed for at vurdere, om du har lyst til at bestille en tid, og om jeg er det rette match til at hjælpe dig. Ønsker du en gratis, afklarende samtale, kan du skrive mig via. kontaktformularen under fanen ‘kontakt’. Du er også velkommen til selv at ringe til mig. Jeg kan kontaktes på telefon 20 65 36 00.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, har du mulighed for at få tilskud til dine samtaler. Taksterne ligger på hhv. 300 kr. pr. samtale, hvis du er 26 år eller ældre og 450 kr. pr. samtale, såfremt du er mellem 18 og 16 år. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du maksimalt kan få udbetalt 7200 kr. i tilskud til psykologhjælp. Såfremt du er berettiget til tilskud fra Sygeforsikring Danmark, tager jeg mig af det praktiske med at indberette. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

Du kan læse mere om de specifikke betingelser for tilskud til psykologhjælp her: https://sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp 

Tilskud fra forsikringsselskab

I nogle tilfælde er det muligt at få dele af- eller hele dit behandlingsforløb dækket hos en psykolog- enten igennem din private sundhedsforsikring eller igennem personaleforskring på dit arbejde. Det forudsætter dog som udgangspunkt, at dit forsikringsselskab tilbyder frit psykologvalg. Det er en rigtig god idé at kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvordan du er stillet. Særligt fordi vilkår og regler hos de forskellige selskaber kan ændre sig løbende. Selvom dit forsikringsselskab som udgangspunkt ikke har frit psykologvalg, er det i nogle tilfælde muligt at få en særlig aftale i stand, hvis du har et ønske til en specifik psykolog. 

 

NB: For klienter, der får hele prisen dækket af deres forsikringsselskab og/eller arbejde, er prisen 1000 kr. pr. session.

Afbudspolitik

Har du brug for at melde afbud til en tid, så gør gerne dette hurtigst muligt. På denne måde er der måske en anden, der kan få glæde af tiden. Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid, uanset årsag. Sker afbudet senere end dette, eller udebliver du fra samtalen, sendes der automatisk en faktura ud med det fulde beløb for samtalen. 

Ønsker du at ændre eller aflyse en tid, kan du kontakte mig pr. mail: psykologtea@gmail.com eller pr. telefon +45 20 65 36 00. Er jeg ikke ved telefonen, kan du blot lægge en telefonsvarerbesked.

Betaling

Betaling foregår ved samtalens afslutning, medmindre andet er aftalt. Jeg tager imod betaling med Mobilepay (nr.: 351117) og kontanter. Det er ligeledes muligt at betale med almindelig bankoverførsel til bank (Danske Bank) reg.: 3409 kontonr.; 12947364. Ved for sen betaling vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr. 

Lægehenvisning

Da jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring, har du desværre ikke mulighed for at benytte din lægehenvisning hos mig. Jeg tilbyder dog rabat, såfremt du har en henvisning fra egen læge.